CSA Netwerk
Wat groeit en bloeit er op de CSA-boerderijen?

20 september 2020 - Open CSA-Veld dag

20 september 2020 - Open CSA-Veld dag

Kom kennismaken met een CSA-bedrijf van je keuze op de open CSA-veld dag van 20 september 2020. In deze COVID-19 tijden beperken wij de open CSA-veld tot een informatiemoment zonder enige andere activiteit. Hierbij houden wij rekening met COVID-19 regels:

De bezoekers worden ontvangen op het open veld, waar  voldoende ruimte is om de 1,5 m afstand te bewaren. Het informatiemoment zal gestart worden met een uitleg, waarbij de boer(in) stil staat en de toehoorders (max 10 kinderen niet meegeteld) op 1,5 m van elkaar rond de boer(in) staan. Na de uitleg mogen de toehoorders apart volgens een aangeduid parcours het veld bezoeken. Het parcours zorgt er voor dat mensen in dezelfde richting lopen en zo met de nodige afstand het veld kunnen bekijken. Zij mogen niet in de tunnels en serres. Op het einde van hun bezoek kunnen zij, na het ontsmetten van de handen, hun email adres achterlaten of een deelname formulier invullen.

Schrijf in op voorhand voor een time-slot op bij het CSA-bedrijf van uw keuze. Neem hiervoor contact met de CSA-boerderij. Mondmasker is verplicht voor +12 jarigen.

Meer lezen

Volg CSA-Netwerk Vlaanderen op Facebook   Volg CSA-Netwerk Vlaanderen op Instagram   Volg CSA-Netwerk Vlaanderen op TwitterDepartement Landbouw & Visserij

info@csa-netwerk.be | +32 473 13 00 81Kla-4 Communicatie & Flockdesign